Kako se njegujete tijekom hladnijih dana?

Zbog izražene suhoće kože zimi jednom tjedno radim piling, a nakon tuširanja koristim Kiehl’s Crème de Corps, savršenu hidratantnu kremu nakon koje ne osjećam neugodno zatezanje. Kosa mi je jedan od najdražih ukrasa na tijelu i važno mi je da je zdrava i njegovana. Zadovoljna sam proizvodima za njegu kose Schwarzkopf i vjerna sam liniji Oil Ultime. Kad mi je kosa meka i sjajna, odmah se osjećam bolje i obožavam proizvode koji osim njege imaju i aromatski učinak.

Koristite li prirodne preparate za njegu tijela?

Uvijek se iznenadim koliko je maslinovo ulje blagotvorno za zdravlje pa ga osim u prehrani koristim i u njezi tijela, i to najčešće ljeti kada koža vapi za laganim i kvalitetnim uljem. Napravim i piling s krupnom morskom soli i jako sam zadovoljna.

Koji je najbolji savjet za njegu tijela ili kose koji ste ikada dobili?

Nije savjet nego činjenica: zdrava i lijepa koža i kosa nikad ne izlaze iz mode. Veliku pozornost posvećujem preparativnoj kozmetici i ne preskačem trenutke u kojima dopuštam da mi se tijelo odmori, nahrani i oporavi od dnevnog stresa.

Koliko vam je vremena potrebno da se našminkate? Kako izgleda vaša uobičajena make up rutina? 

Za klasičan dnevni look potrebno mi je 20 minuta. Volim se šminkati, a moj jutarnji beauty ritual uključuje nanošenje hidratantne kreme, korektora i pudera. Sve nakon toga ovisi o danu i inspiraciji - ponekad želim eksperimentirati s bojama i nijansama, a ponekad sam zadovoljna i s malo maskare i laganog sjajila. S obzirom na moj dizajnerski poziv, volim povezati elemente šminke, modnih dodataka u kosi i odjeće. Uživam igrajući se kako bih stvorila završni look.

Što se uvijek može naći u vašoj torbici?

Korektor Artdeco Camouflage koji prikriva i zadnji dokaz da ste sinoć tulumarili, smeđa olovka za oči Essence po vrlo pristupačnoj cijeni te ruž za usne, najčešće MAC.

Postoji li neki beauty trend koji nikada ne biste isprobali?

Želim isprobati razne trendove i nisam isključiva ni po kojoj osnovi, ali trend s kojim se nikako ne mogu naći na istoj valnoj duljini jest porculanski blijeda put. Volim preplanulost, obožavam ljeto, a uz dobru kremu sa zaštitnim faktorom samo mi je sunce potrebno za osmijeh na licu.