Bivša supruga pjevačaDarka Lazića, Ana Sević, navodno je opet trudna i donijeti će na svijet svoje drugo dijete, javlja portal Svet. Pjevačica se trenutno odmara u crnogorskom Kotoru s dečkom i budućim ocem, poduzetnikom Danijelom Nedjeljkovićem, i petogodišnjom kćerkicom Lorenom koju je dobila u braku s Darkom Lazićem.

'Ana i Danijel iznajmili su najluksuzniji apartman, a društvo im pravi Lorena, od koje se ne razdvajaju. Ona je ta koja od mame već neko vrijeme traži da joj rodi brata, a sad je Ana odlučila svojoj mezimici ispuniti želju. Ana i Danijel viđeni su u Kotoru kako kupuju test za trudnoću, a kad ga je napravila i shvatila da je pozitivan, njihovoj sreći nije bilo kraja', rekao je izvor blizak 33-godišnjoj pjevačici.

'Ipak, oni ovu vijest kriju od svih jer ne žele privući lošu sreću. Zasad su se povjerili samo najbližima, a plan je da Ana sljedećg tjedna izvadi krv kako bi bili sto posto sigurni da je trudna. Najsretniji je trenutno Danijel jer će ovo biti njegovo prvo dijete. On i Ana su već pričali o svadbi, koju planiraju za sljedeću godinu, a prije toga će organizirati malo intimnije vjenčanje, samo za obitelj i najuži krug prijatelja', otkrio je izvor.

Podsjetimo, Ana je bila u braku s Darkom Lazićem od 2014. do 2018. godine, kad su prestali živjeti skupa, a sam razvod finalizirali su tek prije par mjeseci. Darko za nju nije imao lijepih riječi. Izjavio je kako je ona 'zlo kojeg se uspio otarasiti', a nedavno ju je javno prozvao kako ga namjerno nije pozvala na proslavu Loreninog petog rođendana.