Mjeseci se odbrojavaju do rođenja još jednog kraljevskog djetetu, a kako pišu britanski tabloidi, Meghan i Harry nemaju još uvijek ideju o tome gdje će živjeti kada na svijet dođe njihova prinova.

Naime, nakon samog vjenčanja, sretni par uselio se na posjed u blizini Kensingtonske palače u kojem je Harry živio još kada je bio slobodan. Upravo u toj kući s dvije spavaće sobe princ je i zaprosio bivšu glumicu zbog čega im ima posebno značenje. Kako otkrivaju izvori bliski vojvotkinji, par se želi preseliti u veći prostor, a iako u Kensingtonskoj palači prostora ima na pretek, probleme im rade kraljevski rođaci vojvoda od Gloucestera i njegova supruga Brigitte koji tamo žive. 'Brigitte se ne želi odseliti, a zašto i bi? Ona i suprug su punopravni članovi kraljevske obitelji, još obavljaju svoje radne zadatke i taj stan im je dana sama kraljica' otkrio je izvor za Daily Mail. 

Upravo zbog toga Meghan i Harry razmišljaju da potpuno odsele s imanja Kensingtonske palače, iako su službeni izvori demantirali te navode i da se još uvijek ne zna gdje će par živjeti.