Izet Harović, 27-godišnji nogometaš Dinama i njegova supruga Lejla odlučili su 'skočiti' do susjedne nam Italije. Lejla je veoma prisutna i aktivna na društvenim mrežama, pa je tako ovoga puta svoje pratitelje na Instagramu odlučila počastiti s nekoliko prizora iz Venecije. 

Bračni par Hadrović ove se godine preselio u Zagreb kada je Izet prešao u zagrebački Dinamo iz Werdera, i smjesta su postali stalni sudionici javnog života. Simpatična 29-godišnja Lejla gotovo svaki trenutak svog života dijeli s pratiteljima na svom Instagram profilu, a izjavila je da ona i suprug vole modu i putovanja, a ako je suditi prema fotografijama iz Venecije, ovo dvoje živi život punim plućima.

Lejla je za romantičnu vožnju gondolom obukla kožnu Louis Vuitton jaknu i Chanel špagerice.

Podsjetimo, Lejla i Izet u braku su od 2014. godine, a na bilo kakve kritike u vezi životnog stila, ova je švicarska poduzetnica veoma jasno odgovorila: 'Oni vide markiranu odjeću, automobile i putovanja. Naravno da neću objaviti fotografiju na kojoj plačem jer mi je suprug došao kući i rekao: 'Pakiraj se, selimo se za Španjolsku'. Neću objaviti fotografiju na kojoj ležim s njim u krevetu nakon operacije koljena. Dajem samo mali uvid u svoj život. Iako se tako ne čini, dosta je težak takav život i traži puno odricanja'.