Izet Harović, 27-godišnji nogometaš Dinama i njegova supruga Leyla početkom godine su se iz Züricha preselili u Zagreb gdje se nisu odrekli svog luksuznog načina života, pa Leyla i dalje pratitelje na društvenim mrežama nerijetko časti fotografijama koje izazivaju zavist. Isto je učinila i sada kada se na Instagramu pohvalila iznenađenjem koje joj je suprug priredio za petu godišnjicu braka.

Tako je na Instagram storyju podijelila nekoliko fotografija koje prikazuju njihovu spavaću sobu, gdje su je dočekale stotine crvenih balona, a na krevetu su bile rasute ružine latice i razni darovi. Romantični Izet iznad uzglavlja kreveta srebrnim je balonima ispisao njihova imena i datum njihove pete godišnjice.

'Nemam riječi', napisala je Leyla u Instagram storyju i tako dokazala da je njezin suprug uspio u svojem naumu da joj priredi iznenađenje za pamćenje.

Ljubavna priča ovog para traje već sedam godina, a u braku su od 2014. godine. Upoznali su se u Zürichu, gdje su oboje rođeni, a ona je nedavno otkrila da kod kuće pričaju na njemačkom jeziku. Inače, Švicarka rodom iz Travnika domaću javnost zaintrigirala je osebujnim modnim izričajem zahvaljujući kojem je stekla popularnost na društvenim mrežama. Međutim, nije Leyla jedini zaljub­ljenik u modu jer Izet često odjevnim kombinacijama privlači jednaku pozornost kao i na travnjaku.