Story radio
Početna Celebrity 25341 prikaza 15. travnja 2019.

Dino Jelusić puknuo zbog Tare Thaller

instagram screenshot.

Prekipilo mu je

Pjevač Dino Jelusić na domaću je scenu stupio pobjedom na Dječjem Eurosongu 2003.godine s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', a
sada privlači pažnju u showu 'Zvijezde pjevaju', no ne samo zbog svog neospornog talenta, već i zbog  kemije s partnericom, glumicom Tarom Thaller. Iako je Dino nedavno u razgovoru za Story.hr rekao kako ga s Tarom ne veže ništa drugo nego prijateljstvo, domaći mediji nakon svakog njihovog novog nastupa raspišu se o ljubavi među dvoje kolega. Tako je bilo i jučer, nakon čega je Dino putem svojeg Facebooka poslao odgovor.
 
Zasmetalo ga je što su se nakon subotnje epizode raspisali o nježnostima koje je izmijenjivao s Tarom tijekom showa te ih čak proglasili zaljubljenim parom bez da su tražili njegovo mišljenje. Dino je pokazao što misli o takvim člancima i oštro odbrusio.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Jelusic (@dinojelusic)

'Dođem doma s HRT-a i krcati inboxi s ovim člankom, dakle... Apsolutno nemam komentara, ovo je toliko smiješno da je zapravo tužno. Neugodno mi je da me se povlači po medijima za ovakve bizarne i glupe stvari. Molio bih sve vas koji me znate i pratite moj rad da zaobilazite ovakve članke. Često ljudima dojade ličnosti o kojima se ovako piše. Ovo nema veze sa stvarnošću i ne želim na ovakav način biti u medijima. Tu sam zbog pjevanja i jedino me to zanima. Ponosan sam na svoju partnericu što smo ovako daleko dogurali, ali portalima to očito nije bitno pa se traži žutilo, koje u stvarnom svijetu ne postoji, kao što je i ovo glupost', napisao je Dino.  

 | Author: Facebook Screenshot Facebook Screenshot.

 

Komentari