Pjevač Dino Jelusić na domaću je scenu stupio pobjedom na Dječjem Eurosongu 2003.godine s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', a
sada privlači pažnju u showu 'Zvijezde pjevaju', no ne samo zbog svog neospornog talenta, već i zbog  kemije s partnericom, glumicom Tarom Thaller. Iako je Dino nedavno u razgovoru za Story.hr rekao kako ga s Tarom ne veže ništa drugo nego prijateljstvo, domaći mediji nakon svakog njihovog novog nastupa raspišu se o ljubavi među dvoje kolega. Tako je bilo i jučer, nakon čega je Dino putem svojeg Facebooka poslao odgovor.
Zasmetalo ga je što su se nakon subotnje epizode raspisali o nježnostima koje je izmijenjivao s Tarom tijekom showa te ih čak proglasili zaljubljenim parom bez da su tražili njegovo mišljenje. Dino je pokazao što misli o takvim člancima i oštro odbrusio.

'Dođem doma s HRT-a i krcati inboxi s ovim člankom, dakle... Apsolutno nemam komentara, ovo je toliko smiješno da je zapravo tužno. Neugodno mi je da me se povlači po medijima za ovakve bizarne i glupe stvari. Molio bih sve vas koji me znate i pratite moj rad da zaobilazite ovakve članke. Često ljudima dojade ličnosti o kojima se ovako piše. Ovo nema veze sa stvarnošću i ne želim na ovakav način biti u medijima. Tu sam zbog pjevanja i jedino me to zanima. Ponosan sam na svoju partnericu što smo ovako daleko dogurali, ali portalima to očito nije bitno pa se traži žutilo, koje u stvarnom svijetu ne postoji, kao što je i ovo glupost', napisao je Dino.