Nakon subotnjeg koncerta Mate Miše Kovača, s kojim su u Splitu pjevale tisuće razdraganih obožavatelja, malo je onih koji nisu ostali ganuti pjesmom, glazbom, riječima i emocijom. Jedan od njih je i naš bivši proslavljeni košarkaš Dino Rađa, koji je svoje emocije prenio na Facebook profil, te emotivnom porukom priznao koliko mu je značio spektakl koji je MIišo priredio.

'Sinoć san fala bogu bija na Miši. Plaka san ka malo dite. Non stop. Uz Olivera, i za Mišom će se plakat danima. Biti sinoć tamo nema cijene. Nisan namjerno pisa ništa, jer san mora sabrat sve i ne napisat nešto da mi emocije preuzmu kontrolu. Sad ladne glave mogu van reć. Bija san na stotine koncerata svih mogućih zvijezda na ovome svitu. Svojih prijatelja i najvećih glazbenika na planeti. Tu i tamo pustiš suzu na neku stvar ili moment. I uz dužnu čast svima njima, osjećaj sinoć je bija van pameti. Ka sportaš ima san tu privilegiju upoznat se sa puno poznatih ljudi, pa tako davnih dana i s Mišon. Dakle od momenta kad san uša u svlačionicu slikat se s njime, pa sve do jedno po ure iza koncerta, plaka san ka malo dite. Non stop. Mišo je na izmaku snage, nema više glasa, zaboravi tekst, ali Mišo je Mišo. Iz njega jednostavno gori i uz Olivera jedan od onih za kojin će se plakat danima', napisao je Dino.

'Bit sinoć tamo i vidit čovika koji unatoč fibri oće izać na binu i zapivat, nema cijene. Nadan se da ovo nije zadnji put da san ga uživo vidija i sluša. Mišo, drži se. Fala za emociju. A slika s potpison ide na zid u dnevni boravak', napisao je.