Nakon svih tragedija i skandala koji su joj se dogodili u posljednjih nekoliko mjeseci, a ponajviše nakon smrti majke, srpska pjevačica Jelena Karleuša vratila se na posao, na snimanje showa 'Zvijezde Granda'. 

Iako medije još uvijek izbjegava, na društvene mreže pjevačica se polako počela vraćati, pa je tako nakon brojnih objavljenih fotografija sa svojom majkom, objavila i još jednu sablasnu poruku za koju se smatra da je poruka anđela i podsjetnik pozitivnih vremena. Naime, Jelena je na Instagramu objavila fotografiju zvjezdanog neba na kojem je ispisan broj 333 koji se smatra anđeoskim brojem. Navodno, to je podsjetnik da su anđeli i moć prirode uz vas na nekoliko razina, te da se cijeli svemir nalazi uz vas kako biste ostvarili svoje želje i snove. 

'Vratila sam se. Ja se ove godine konstantno vraćam i imam 'comeback'. Nadam se da se ovo neće ponoviti još koji put ove godine', rekla je uz nedavno uz osmijeh Jelena Karleuša kada se vratila na snimanje showa 'Zvijezde Granda' i pozdravila se sa svojim kolegama.