Djevojačka večer u društvu najboljih prijateljica za buduću mladu obično je veseli i razuzdani oproštaj od samačkog života, ali jednoj od najuspješnijih, najplaćenijih i najtalentiranijih glumica na svijetu, 28-godišnjoj oskarovki Jennifer Lawrence, ostat će po sjećanju u suzama jer se nitko nije pojavio. I za to je djelomično i sama kriva, priznala je u intervjuu za podcast 'Nude with Catt Sadler'.

Naime, glumica koju pamtimo po ulogama u filmu 'Igre Gladi' i 'Silver Linings Playbook', za kojeg je 2013. dobila Oscara za glavnu žensku ulogu, prije pet mjeseci se zaručila za 34-godišnjeg galerista i trgovca umjetninama Cooke Maroneya, a namjeravaju se uskoro i vjenčati. Problem s djevojačkom nastao je jer se Jennifer premišljala. Prvo je rekla da je neće imati, a zatim se predomislila i organizirala sve u zadnji čas. Nažalost, nije računala na to da gosti neće biti fleksibilni na njene hirovite želje. 

'Nitko nije mogao doći jer sam svima rekla u zadnji čas. Rasplakala sam se od muke.Osjećala sam se tako jadno i patetično', priznala je oskarovka i dodala kako joj je zaručnik bio najveća podrška te ju je uvjerio da ne treba biti tužna.

Podsjetimo, Jennifer i Cooke su počeli izlaziti samo nekoliko mjeseci nakon što je glumica prekinula sa 50-godišnjim redateljem Darrenom Aronofskyjem koji je režirao film 'Majka!', u kojemu je ona imala glavnu ulogu. Razlog prekida bio je upravo posao jer su oboje razgovarali samo o tome. Cooke i Jennifer, koja je 2015. i 2016. godine bila najplaćenija glumica na svijetu, zaruke su proslavili prije mjesec dana na privatnoj zabavi u New Yorku. Kako su pisali američki mediji na temelju izjava izvora bliskih paru, njihov brak mogao bi biti uspješan i dugoročan s obzirom da Cooke nije dio hollywoodskog svijeta te ne tretira Jennifer kao divu, kao što su njezini bivši dečki činili.