Slavnom portugalskom nogometašu, Cristianu Ronaldu, ovih dana nije lako. Unatoč optužbama za silovanje javnosti dosad nepoznate djevojke, Kathryn Mayorge, njegova odabranica i majka njegova djeteta, Georgina Rodriguez, ustrajano drži njegovu stranu. Nakon što se nedavno počelo nagađati da se par zaručio, Georgina se odlučila za dramatično promjenu izgleda. Naime, svoju je bujnu crnu kosu obojala u plavu, a fotografijom novog imidža pohvalila se na društvenim mrežama.

'Poludjela sam. Postala sam plavuša', napisala je uz fotografiju koju je objavila na Instagramu i tako u samo sat vremena zaradila gotovo pola milijuna lajkova. Njezini obožavatelji pozdravili su ovu promjenu te su je nagradili mnogim komplimentima, a neki od njih smatraju kako joj ova boja kose pristaje bolje od tamne.

Podsjetimo, 24-godišnja ljepotica i portugalski nogometaš krajem prošle godine dobili su kćer Alanu Martinu, a Ronaldo je nekoliko mjeseci ranije postao otac blizanaca Eve i Matea te ima i sedmogodišnjeg sina Cristiana Juniora. 'Djeca su naša najveća radost. Kad se probudimo, prva stvar koju učinimo jest da ih sve zagrlimo i poljubimo, brinemo o njima i budemo svjesni svega što rade. Tako je po cijeli dan!', objasnila je Georgina koja je ovoga puta uhvatila malo vremena za sebe i na crveni tepih došla sama.