Iako je nogometna sezona u punom jeku, a utakmica između Hrvatske i Portugala samo što nije, čini se da Cristiano Ronaldo još uvijek bezbrižno uživa u društvu svoje djevojke sunčajući se na jahti.

Dok se čeka idući potez Ronalda nakon ljubomornog ispada njegove sestre zbog osvojene titule najboljeg igrača Europe Luke Modrića, 24-godišnja Georgina Rodriguez svu pažnju plijeni svojim oskudnim odijevanjem. U prvi plan atraktivna Georgina stavila je svoju isklesanu stražnjicu odjenuvši tangice koje otkrivaju baš sve i crni topić koji je u nešto romantičnijem izdanju. Cijeli outfit za jahtu uskladila je s popularnim hoop naušnicama i naslonila glavu na nogometaševo rame. 'Kako je lijepo osjetiti topli zagrljaj dok ti je tijelo hladno' napisala je uz fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama.

Osim što se očito aktivno bavi tjelovježbom, Georgina se brine o njihovo četvero djece. Osim biološke kćeri Alane Martine, Ronaldo još ima osmogodišnjeg Cristiana Ronalda Jr. I blizance Evu i Matea koje su mu rodile surogat majke.