Hrvatski nogometni reprezentativci nedavno su zbog utakmice sa Španjolskom neko vrijeme boravili u Zagrebu, a s njima su u metropolu stigle i njihove ljepše polovice. Tako smo u centru grada snimili Adrianu Đurđević, djevojku nogometaša Duje Ćaleta-Cara, s kojim trenutačno živi u Francuskoj.

'U Zagrebu sam zbog utakmice. Stigla sam s prijateljicom, dizajnericom Andreom Zvono. No nećemo se dugo zadržati', rekla nam je lijepa Dubrovkinja koja se već stigla vratiti u Marseille, gdje često bodri svog dragog s tribina. Pred ovim je parom nešto mirnije razdoblje, a božićne će blagdane provesti u domovini. 'Božić ćemo provesti na relaciji Šibenik - Dubrovnik, a za Novu godinu ćemo već nešto smisliti', otkrila je zanosna djevojka.

Podsjećamo, par se upoznao tijekom prošlog ljeta i u vezi su oko godinu dana, a u Francusku su preselili nakon što je Duje potpisao petogodišnji ugovor za Marseille, a transfer je vrijedan 20 milijuna eura, što je ujedno i drugi najskuplji ugovor jednog obrambenog nogometaša od svih hrvatskih nogometaša.