Svjetsko nogometno prvenstvo u punom je jeku, a koliko je podrška našim nogometašima važna znaju i njihove bolje polovice. Tako se i zgodna Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćaleta Cara našla u Rusiji, točnije u Njižni Novgorodu, gdje večeras hrvatska nogometna reprezentacija igra drugu utakmicu s Argentinom.

Adriana je u društvu sestre Antonele prošetala gradom i postala glavna atrakcija među prolaznicima. Diplomirana pravnica i njezina sestra odlično su se zabavljale istražujući turističke zanimljivosti grada, a za šetnju su se, sudeći po njihovim odjevnim kombinacijama, vrlo pomno pripremile.

Tako je Adriana odjenula lepršavu haljinu nježno ružičaste boje s atraktivnim točkastim uzorkom koja seže do gležnja, no budući da ima otvorena ramena, do izražaja je došla i njezina vitka figura, kao i preplanula put. Na nogama je imala bijele tenisice čime je pokazala svoju ljubav prema sportu, na što je njezin dečko zasigurno vrlo ponosan.

Sličnu odjevnu kombinaciju odabrala i Adrianina sestra, koja je na nogama nosila slične tenisice, no za razliku od Adrianine lepršave haljine, Antonela je odjenula usku bijelu haljinu koja je ocrtavala njezino isklesano tijelo. Obje sestre na licu su imale trendi sunčane naočale, dok im je kosa ležerno padala niz ramena.

Podsjetimo, Adriana i Ćaleta Car svoju su vezu započeli prošle godine, a ljubav između ovog para svakim danom sve više cvjeta. Pet godina starija Adriana diplomirala je pravo u Splitu, a osim strukom, bavi se modelingom, snimanjem reklama, nošenjem revija, a što više vremena pokušava provesti igrajući tenis kojim se bavila osam godina.