Duje Ćaleta Car i njegova odabranica Adriana Đurđević nedavno su na kratko pobjegli u Francusku gdje su nekoliko dana živjeli kao u bajci, a kako bi blagdane proveli s najmilijima, vratili su se u Hrvatsku. Adriana se tako ponovno pohvalila dobrim provodom s domaćim reprezentativcem pa je pokazala kako su proveli najposebniji dio godine.

Tako su Dujo i njegova draga Badnjak iskoristili kako bi bili s njegovom obitelji u Šibeniku, a potom su otputovali južnije, u Dubrovnik, Adrianin rodni grad. Zanosna pravnica i nogometaš, osim zbog posjeta obitelji, Dubrovniku su se veselili i zbog noćnog izlaska, a Adriana je fotografije podijelila s obožavateljima na Instagramu. Ipak, tu njihov ludi provod ne staje.

Par se nakon božićnih 'dužnosti' odlučio ponovno vratiti egzotičnim krajevima pa su otputovali u Dubai, gdje neće biti sami - tamo će im društvo praviti nekoliko prijatelja, stoga je nesumnjivo kako ih očekuje provod za pamćenje. Da je Dubai jedna od omiljenih destinacija domaćih sportaša dokazuje i činjenica da su nedavno tamo ljetovali i Dujin kolega Dominik Livaković s djevojkom Helenom, kao i tenisač Borna Ćorić koji je upravo tamo slavio osvojeno zlato na Davis Cupu.