Mlada pravnica Adriana Đurđević dobro se provodi u društvu svoje bliske prijateljice Anamarie Raič. Atraktivna Adriana je u vezi oko dvije godine sa 22-godišnjim nogometnim reprezentativcem Dujom Ćaletom-Carom koji igra za francuski Marseille.

Dok joj nema dečka, Dubrovčanka se zabavlja s prijateljicom na Korčuli, a sudeći po fotografijama koje objavljuje zabave na plažama, ali i noćnih izlazaka nimalo ne nedostaje. Obožavatelje je počastila s fotografijama u jednodijelnom badiću, a uzdahe je mamila zajedno za svojom prijateljicom gdje se našalila s jednom fotografijom kako izgleda namještanje za sliku realno, a kako to ispadne na Instagramu.

U jednoj fotografiji iz noćnog izlaska stavila je i kako svaka plavuša treba frendicu koja je brineta. Poznato je kako je mlada Dubrovčanka aktivnija na društvenim mrežama od svog 22-godišnjeg dečka pa tako obožavatelje češće iznenadi fotografijama. Podsjetimo Adriana se i prije nekoliko mjeseci zbog ljubavi preselila u Francusku gdje njezin Duje igra.