Portugalski nogometaš, Christiano Ronaldo, poznat je po svom atraktivnom izgledu koji mu donosi i dodatni profit. Zbog lijepog lica i tijela je i omiljen među ženama. Ipak, čini se da nije svaka žena zainteresirana za slavnog nogometaša i njegovo bogatstvo. Talijanska ljepotica Ines Trocchia na pitanje bi li se ikada vozila u avionu s njim odgovorila je da 34-godišnji Ronaldo nije njen tip muškarca, te da ju uopće ne privlači.

Ova 24-godišnja Talijanka svojim izgledom plijeni pažnju te je već bila na duplerici svih većih magazina za muškarce poput Playboya, Maxima, FHM-a, GQ-a i Esquirea. Vrlo je popularna u Italiji, a cilja i na svjetsku slavu. S obzirom na to i na njen odlučan stav vezan uz muškarce zasigurno nema problema s pronalaskom partnera.

Već znamo da je napadač Juventusa hodao sa sadašnjom zaručnicom Bradleya Coopera, Irinom Shayk gotovo pet godina sve do siječnja 2015., kada je njegova sestra Elma prekid opisala kao "tragediju" u obitelji. Ronaldo je nakon toga bio povezan s nizom žena, ali je prošle godine postalo jasno da je 22-godišnja Španjolka Georgina Rodriguez osvojila srce kapetana Portugala.

Njena prisutnost na brojnim ceremonijama dodjele nagrada, kao što su The Best FIFA Football Awards, pomogla je da se učvrsti njihova veza i od tada je ona postala istaknuti dio Ronaldove obitelji, kao i majka njegovoj djeci što se moglo vidjeti iz objave na Instagramu koju je posvetio njoj i svojoj majci za Dan žena.