Život nogometaša i njihovih boljih polovica svodi se na nogometaševe treninge, turnire, putovanja i ženu koja će moći pratiti ovaj žestoki tempo. 

Jedna od onih koja uspješno prati tempo svog muškarca, podržava ga u njegovoj karijeri dok pritom stopira svoju je i Adriana Đurđević koja neprestano pokazuje koliko joj njen Duje znači. Nedavno je nogometaš potpisao ugovor za francuski Marseille pa se zbog novog angažmana morao preseliti u Francusku gdje ga Adriana često posjećuje. Tako je bilo i sada, kada je lijepa pravnica nogometašu priredila rođendan za pamćenje. Iznenađenje koje ga je dočekalo na ulazu u stan vjerojatno će pamtiti još dugo. Od malenih svjećica Adriana je ispisala 'Volim te', a onda su uslijedile ružine latice koje su vodile do stola sa slasticama i prostorije prepune balona u obliku srca i još jedan natpis 'Volim te'. Da ga voli bez granica Adriana je već više puta istaknula, a ovim činom je to itekako i pokazala. 

Par se upoznao tijekom prošlog ljeta i u vezi su oko godinu dana, a Adriana je svom dragom pružala vjernu podršku u Rusiji s tribina, noseći njegov broj na dresu. 'Moj je zadatak da ga što bolje ohrabrim i budem najvjernija i najglasnija navijačica' istaknula je svojevremeno za Story.hr lijepa Đurđević.