Za sve one koji će uskoro uploviti u bračnu luku Sajam vjenčanja Osijek nezaobilazna je adresa! Deseti po redu Sajam vjenčanja Osijek održat će se 19. i 20. siječnja u najvećem regionalnom trgovačkom centru Portanova, a brojni izlagači pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanih manfestacija.

Sajam vjenčanja i ove je godine u humanitarnim bojama te će svi posjetitelji moći sudjelovati u dobrotvornoj tomboli i osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom 'Dar' iz Osijeka. Zaštitno lice Sajma vjenčanja mlada je glazbena zvijezda Jelena Žnidarić Zsa Zsa koja osvaja prekrasnim glasom, šarmom i osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela.

Uživajte u bogatom programu Sajma vjenčanja Osijek!
Uz zanimljive interaktivne radionice i degustacije slastica, posjetitelje očekuju i svakodnevne modne revije na kojima će domaći dizajneri i etablirani saloni vjenčanica - ATELIER STEFANIE, VJENČANICE ISABELLE, VJENČANICE NIKOLINA,  GRAY BY IVANA ČIZMADIJA, LA SPOSA OSIJEK, LA MIRADA - otkriti trendove u nadolazećoj sezoni. Posebna su poslastica i atraktivni sajamski popusti koji će budućim mladencima omogućiti uštedu prilikom planiranja vjenčanja.


PROGRAM SAJMA VJENČANJA
Subota, 19. siječnja 2019.
9.00            Otvaranje sajma
12.00          Modna revija
15.30          Kviz: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Tihana
                   Tomljanović, organizator vjenčanja
18.00          Gala modna revija
21.00          Zatvaranje sajma
Nedjelja, 20. siječnja 2019.
9.00           Otvaranje sajma
12.00         Modna revija
16.30         Radionica: Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice                                     
18.00         Modna revija
21.00         Zatvaranje sajma

Radno vrijeme Sajma vjenčanja je subota i nedjelja, 19. i 20. siječnja od 9 do 21 sat, na 2. katu TC Portanova. Ulaz je besplatan. Inspirirajte se s nama u kreiranju vaše vjenčane priče i ne zaboravite – vjenčanja su uvijek in!

Foto: Marko Dušak