Buka oko Meghan Markle, njenih novih pravila i zahtjeva prema svome suprugu, princu Harryju, ne jenjava. Tako je prijatelj blizak paru obznanio kako je Meghan uspjela odgovoriti princa Harryja od ispijanja alkohola, kave i čaja tijekom njene trudnoće. Za The Sunday Express je izvor rekao da umjesto nabrojenih pića, Harry pije mineralnu vodu.

Kako ne bi sama prolazila mnoge promjene u trudnoći, posebno što se tiče prehrane i unošenja raznih tekućina u organizam, Meghan je odlučila kako će joj se suprug pridružiti u pojedinim užicima koje mora izbjegavati tijekom trudnoće. No, ova vijest nije nikakvo iznenađenje s obzirom na to koliko je Meghan pokazala da je drugačija od ostatka kraljevske obitelji. 

'Harry je uvijek bio partijaner i volio je popiti alkohol, stoga je ovo veliko postignuće za njega. Uvijek je bio pun energije i tražio je novo uzbuđenje. Novi režim ga sada više ne čini najzabavnijim gostom na zabavi, ali definitivno je smireniji i opušteniji' objasnio je izvor. 

Vojvotkinja od Sussexa je donesla u Palaču mnogo promjena, ali ne slažu se svi članovi kraljevske obitelji s tim. Tako se možemo prisjetiti kako Meghan odabire sama svoj stil i garderobu pa sve do nošenja crnog laka za nokte koji je nedavno uzburkao dvor toliko da su fotografije obrisane s društvenih mreža.