Story radio
Početna Celebrity 10404 prikaza 22. srpnja 2019.

DOK SPAVA Kraljica potajno ulazi u sobu princa Georgea

Profimedia.

Ima skrivene namjere

Kad sin vojvoda od Cambridgea, Kate Middleton i princa Williama, princ George, ostane spavati u Buckinghamskoj palači, kraljica Elizabeta II. mu u podnožju kreveta ostavlja sitne poklone, tvrdi izvor blizak kraljevskoj obitelji, piše Daily Express. Njegova 93-godišnja prabaka često pronalazi razne načine kako bi s njim provela što više vremena, a navodno ju je osvojio još davno kad ju je počeo zvati 'Gan, Gan', što je raznježilo Kraljicu. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Kraljica bira sitne poklone te ih ostavlja u podnožju Georgeova kreveta svaki put kad ostane spavati u Buckinghamskoj palači', otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji. Princa Georgea, koji je treći u redu nasljeđivanja britanske krune, opisao je kao 'dječaka koji ima prilično čvrst karakter', no istodobno zna biti pomalo sramežljiv. Osim toga, mladi princ danas slavi šesti rođendan, a izvor pretpostavlja da je dječak, upravo zbog sramežljivosti, za proslavu rođendana htio samo malo obiteljsko okupljanje u Anmer Hallu. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Inače, prema tvrdnjama izvora, Georgeu je omiljena osoba njegov ujak Mike Tindall, a aktivnosti koje voli prilično su skromne s obzirom na razne privilegije i bogatstvo koji su mu na raspolaganju. Obožava provoditi vrijeme s majkom, peći pizzu i vrtlariti. Na posvećenost prirodi osobito je ponosan njegov djed, princ Charles, tvrdi izvor. Povodom Georgeovog šestog rođendana, na službenoj stranici vojvoda od Cambridgea objavljene su fotografije Georgea koje je snimila Kate Middleton u vrtu njihovog doma u Kensingtonskoj palači.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Komentari