Story radio
Početna Celebrity 4652 prikaza 07. studenoga 2018.

Dom obitelji Beckham ostaje bez jednog člana

Instagram (Screenshot).

Svakodnevica ove obitelji više neće biti ista

Brooklyn Beckham natuknuo je javnosti kako je spreman zauvijek napustiti obiteljski dom, piše Daily Mail. Najstariji sin dizajnerice Victorije Beckham i bivšeg nogometaša Davida Beckhama uhvaćen je prilikom izlaska iz prodavaonice kako gura kolica prepuna namještaja, a na nogavici njegovih hlača uočeni su tragovi bijele boje pa se pretpostavlja kako je već ličio svoj novi dom te sada kupuje predmete i dijelove kojima će ga popuniti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Simpatični 19-godišnjak prvi je put iskusio čari slobodnog i samostalnog života kada je u New Yorku upisao studij fotografije na prestižnom fakultetu Parsons' School of Design i privremeno napustio obiteljski dom u Londonu, no nije mu trebalo dugo da prekine obrazovanje i vrati se kući zbog nostalgije. Ipak, čini se kako nostalgija nije dugo potrajala s obzirom na to da sada seli u svoj prvi vlastiti prostor. Brooklyn je u dosadašnjem domu živio s roditeljima, braćom Cruzom i Romeom te sestrom Harper.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Dok se Victorijin veliki sin pokušava osamostaliti, bivša Spajsica ulaže u budućnost svog drugog sina. Tako su ona i suprug kupili 30 000 dolara vrijedan teniski teren s umjetnom travom kako bi njihov sin mogao trenirati i razvijati svoj talent i interes prema ovom sportu u koji se zaljubio, navode strani mediji te dodaju kako je dizajnerica odlučila sinu osigurati sve kako bi mogao postati 'David Beckham među teniserima'.

Fotografije Brooklyna u kupnji pogledajte OVDJE.

 

Komentari