Brooklyn Beckham natuknuo je javnosti kako je spreman zauvijek napustiti obiteljski dom, piše Daily Mail. Najstariji sin dizajnerice Victorije Beckham i bivšeg nogometaša Davida Beckhama uhvaćen je prilikom izlaska iz prodavaonice kako gura kolica prepuna namještaja, a na nogavici njegovih hlača uočeni su tragovi bijele boje pa se pretpostavlja kako je već ličio svoj novi dom te sada kupuje predmete i dijelove kojima će ga popuniti.

Simpatični 19-godišnjak prvi je put iskusio čari slobodnog i samostalnog života kada je u New Yorku upisao studij fotografije na prestižnom fakultetu Parsons' School of Design i privremeno napustio obiteljski dom u Londonu, no nije mu trebalo dugo da prekine obrazovanje i vrati se kući zbog nostalgije. Ipak, čini se kako nostalgija nije dugo potrajala s obzirom na to da sada seli u svoj prvi vlastiti prostor. Brooklyn je u dosadašnjem domu živio s roditeljima, braćom Cruzom i Romeom te sestrom Harper.

Dok se Victorijin veliki sin pokušava osamostaliti, bivša Spajsica ulaže u budućnost svog drugog sina. Tako su ona i suprug kupili 30 000 dolara vrijedan teniski teren s umjetnom travom kako bi njihov sin mogao trenirati i razvijati svoj talent i interes prema ovom sportu u koji se zaljubio, navode strani mediji te dodaju kako je dizajnerica odlučila sinu osigurati sve kako bi mogao postati 'David Beckham među teniserima'.

Fotografije Brooklyna u kupnji pogledajte OVDJE.