Frontmenica popularne domaće grupe Elemental, Mirela Priselac, poznatija kao Remi, poznata je po odvažnom karakteru i pogledu na koji malo tko može ostati ravan, a sada je obožavateljima pokazala da je rođena s takvim karakterom. Naime, glazbenica je na svom Instagramu podijelila fotografiju kada joj je bilo šest godina i njome potpuno šarmirala svoje obožavatelje.

'Učenica Mirela Priselac upisana u prvi rared muzičke škole 1986., u nježnoj dobi od šest godina, nije ni naslućivala da će joj ta ista mrska muzička definirati ostatak života', napisala je ispod fotografije koja je stajala u njezinoj knjižici iz glazbene škole. Iako joj je bilo tek šest, Mirela je već tada imala provokativan i odvažan pogled koji ima i danas, a njezini pratitelji komentirali su kako je rođena za binu te kako se od malena vidjelo da će biti zvijezda. 'Gle taj blago zadignuti kut usana, kao 'ne možete mi ništa', dodala je Remi sama za sebe.

Taklođer, svi su se složili kako se nije uopće promijenila, već samo izrasla u lijepu i uspješnu ženu. Remi se danas aktivno bavi glazbom, a uz rad s grupom Elemental, 39-godišnjakinja surađuje i s brojnim drugim glazbnicima na regionalnoj sceni, a podiji na njezinim koncertima gotovo uvijek su popunjeni.