Jelena Žnidarić, javnosti poznatija kao Zsa Zsa u sretnoj je vezi s dečkom Antonijem, studentom koji je svojim vrlinama osvojio srce 23-godišnjakinje. Iako se o njemu malo zna, domaća pjevačica ne skriva koliko uživa uz svog odabranika, a još jednu romantičnu avanturu iz njihova zajedničkog života podijelila je s obožavateljima na Instagramu.
Jelena i Antonio, poput mnogih, predali su se čarima Adventa i romantičnoj atmosferi koja vlada cijelim svijetom, a iskoristili su ju kako bi na kratko pobjegli od svih i posvetili se jedno drugome. Tako nisu mogli odoljeti da ne izmijene nježnosti u toploj atmosferi okruženi božićnim lampicama i ukrasima pa su se poljubili pred svima, a fotografijom ovog intimnog trenutka osvojili su srca obožavatelja.
'Dva trolla koja se volla', napisala je šaljiva Jelena u opisu fotografije s dečkom. Podsjećamo, par je u vezi otprilike godinu dana, a upravo ih je Story prvi put snimio na dodjeli Porina u Splitu potkraj ožujka. Tada Zsa Zsa nije željela mnogo komentirati ljubavnu vezu, ali nježni pogledi pjevačice i studenta koji se bavi društvenim mrežama dali su naslutiti da su ludo zaljubljeni.