Story radio
Početna Celebrity 2744 prikaza 18. veljače 2018.

Domaća glumica čeka prvo dijete

Davor Višnjić/PIXSELL.

Glumica Mia Anočić Valentić fizioterapeuta Aleksandra Pupića zna još od dječjih treninga taekwondoa u Osijeku. Prošle su se godine zaljubili, a nedavno su doznali sretnu vijest

Predstava ‘Šest likova traži autora’ redatelja Olivera Frljića u zagrebačkom je Satiričkom kazalištu Kerempuh počela igrati prije mjesec dana, a već u samom početku glumici Miji Anočić Valentić dodijeljena je zamjena. Umjesto nje, na kazališnim daskama gledat ćemo njezinu kolegicu Tihanu Lazović, a razlog tome je, kako ekskluzivno doznajemo, činjenica da je Mia u drugom stanju.

Uspješna 27-godišnjakinja potvrdila nam je sretnu vijest, ali napomenula da je još rano i da ne želi ništa više govoriti. Osječanka koju smo gledali u HRT-ovoj humorističnoj seriji ‘Nemoj nikome reći’ i njezin dečko, fizioterapeut, maser i kiropraktičar Aleksandar Pupić, roditelji bi trebali postati potkraj ljeta i vesele se prinovi. Par je u vezi godinu dana, iako se znaju mnogo dulje.

mia anočić | Author: 16.03.2017., Zagreb - Brojni poznati okupili se na otvorenju nove Diesel trgovine u Masarykovoj ulici. Mia Anocic Valentic Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Znamo se otkako smo imali deset godina i zajedno u Osijeku trenirali taekwondo, no tek odnedavno smo ‘kliknuli’. Najljepše je od svega što je i Aleksandar od ove godine osječku adresu zamijenio zagrebačkom pa su nam sada jedina prepreka poslovne obveze. Naposljetku, kada čovjek donese pravu odluku, sve ostalo se posloži. Važno je pokrenuti se. Još samo da jednog dana kupim stan, ali baš me ne privlače krediti', prošle godine rekla nam je članica ansambla kazališta Kerempuh koja se u početku dosta namučila oko toga da ona i dečko uspješno usklade rasporede.

Mia Anočić Valentić i Nancy Abdel Sakhi | Author:

Osobito zato što je u to vrijeme bila i jedna od sudionica četvrte sezone nedjeljnog showa Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’, što je također iziskivao mnogo vremena. 'Odmah sam mu rekla da smo se našli u trenutku kada ću imati gust raspored, no uz dobru organizaciju, ipak se nađe vremena i za ljubav. Snalazimo se. Kada nešto želiš, onda je sve moguće', rekla nam je tada kći uspješnoga glumca i redatelja Saše Anočića i novinarke i voditeljice pilatesa Snježane Valentić.

Mia Anočić - Valentić, Nina Svrtan Erak, Nataša Janjić, Nataša Dangubić, Daria Lorenci | Author: Mia Anočić - Valentić, Nina Svrtan Erak, Nataša Janjić, Nataša Dangubić, Daria Lorenci

Od oca je naslijedila glumački gen i još je u djetinjstvu znala da će nastaviti njegovim stopama. 'Od devete godine znala sam da želim biti glumica. Pohađala sam razne aktivnosti, no gluma je bila konstanta. Čekala sam da završim osnovnu i srednju školu pa da mogu ići na Akademiju dramske umjetnosti. Kao stipendistica kazališta Kerempuh diplomirala sam i nakon toga se zaposlila u Kerempuhu pa se ne mogu požaliti', ispričala je Mia koju uskoro čeka najvažnija, majčinska uloga.

Foto: Arhiva Story.hr

Komentari