Story radio
Početna Celebrity 1755 prikaza 24. siječnja 2019.

Domaća glumica: 'Dečku ne dopuštam da bira'

Dala je i nekoliko savjeta

Katarina Baban, osim što je poznata po svojoj glumačkoj karijeri, ova 30-godišnjakinja je i velika zaljubljenica u modu, te ima i svoj uspješan brend Lilith by Katarina Baban. Stoga, odlučili smo je pitati što misli o posljednjim modnim trendovima te zatražili pokoji savjet.

'Moram pratiti modne trendove s obzirom na to da imam i svoj brend odjeće. Pratim što je aktualno, ali nisam tip koji previše robuje trendovima. Gledam da moj stil ostane u mojim gabaritima, da se ne mijenja previše te da uživam u onome što nosim. Također, smatram da svatko što se tiče stila, mora uživati i ne biti rob modnih trendova', rekla je za Story.hr glumica i dizajnerica.

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

S obzirom na to da se voli poigrati kombinacijama, pitali smo je može li nam otkriti što je najneobičnije ikada odjenula. 'Iskreno, ne mogu se sada sjetiti određenog outfita, ali znam 'isfurati' razne kombinacije. Nakon toga pogledam fotografije i onda se pitam Bože dragi, gdje mi je pamet bila', kroz smijeh nam je iskreno priznala. 'Smatram da moda i stil trebaju nastati u trenutku. Treba se odijevati kako se osjećaš, a ako sam ja tada tako izašla, očito sam se u tom momentu dobro osjećala u tome', nadodala je.

'Ne trošim previše vremena na garderobu, ali opet, sve ovisi za koji događaj ili priliku se spremam. Ako znam kako ću cijeli dan biti zaposlena i imati puno stvari za obaviti onda baš nemam puno opcija te moram od starta znati koje ću kombinacije odjenuti. No, nikada nisam bila tip koji će birati što odjenuti ili stajati pola sata pred ormarom', kaže.

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

Što svaka žena uvijek treba imati u ormaru, skoro pa se uvijek svi slože, a da je na prvom mjestu crna haljina je već postalo neupitno. 'Na prvom mjestu mislim da svaka žena treba imati jednu jednostavnu, malu, crnu, večernju haljinu. Potom kvalitetan kaput koji je u originalnoj boji, udobne štikle kako bi cijelu večer mogla biti u njima te cvjetnu haljinu', savjetovala je Katarina.

'Za kaput nikada ne štedim. Kada ga kupim, onda ga nosim nekoliko godina, zapravo do kad je god upotrebljiv. Što više ulažeš, nosi se godinama', zaključuje.

Inače, Katarina je u dugogodišnjoj vezi s Igorom Subotićem s kojim je išla u srednju školu. Iako su bili susjedi i Igor joj je bio pratnja na maturalnoj večeri, životni putevi su im se na neko vrijeme razdvojili, a među njima je zaiskrilo nekoliko godina poslije. No, priznaje kako mu rijetko kada dopušta da joj išta odabere, a čak i kada joj netko sugerira nešto, ipak na kraju sama odabere što joj najviše odgovara.

 | Author:

Komentari