Splitska glumica Ana Maras Harmander sa svojim suprugom Johnom Harmanderom proslavila šestu godišnjicu braka i tim povodom na Instagramu objavila romantičnu crno-bijelu fotografiju na kojoj poziraju skupa, te mu emotivnom posvetom čestitala obljetnicu njihove ljubavi.

'Zbog tebe se osjećam... Znaš. Sretna ti godišnjica moja sjeverna zvijezdo. Voli te tvoje južno sunce', napisala je uz fotografiju i mnoge obožavatelje i prijatelje ganula do suza. Za muškarca svog života Ana se udala 2013. godine, a bračne je zavjete izgovorila čak dvaput! Splićanka je prvo sa suprugom Johnom Harmanderom odletjela u Las Vegas, gdje se udala u maniri pravih holivudskih zvijezda, da bi nakon dva tjedna ceremoniju ponovila u rodnom gradu pod Marjanom. 

'Svatko ima svoju čarobnu formulu. Volim živjeti iz dana u dan i ne opterećivati se previše, ali za kvalitetnu vezu mora se poklopiti vrijeme, zrelost, a presudna je i do­bra komunikacija. Mi možemo razgovarati o svemu; od cipela do preseljenja u drugi grad', rekla je Ana svojedobno o receptu za uspješnu vezu.