Ako je suditi prema fotografijama, domaća glumica Ana Maras Harmander imala je jedan od najzabavnijih rođendana ikad. Ona je, naime, na Instagram profilu s obožavateljima podijelila nekoliko fotografija, a svaka je smješnija od one prethodne. Na jednoj od fotografija Ana nazdravlja za svoj rođendan dok se ispred nje na stolu nalazi kolač u plastičnoj ambalaži u kojeg su zabodene rođendanske svjećice.

Sljedeća fotografija pokazuje da je Ana imala i balone na svojoj proslavi, točnije dva balona u obliku brojki '1' i '15', a to je zato što je, prema vlastitim riječima, proslavila '15. rođendan'. Na sljedećoj simpatiča glumica pozira s gitarom u rukama, odjevena u plavu haljinu, dok je na glavi imala upečatljivi ukras zlatne boje.

Iduća fotografija dokaz je kako se odlično zabavila, a nije nedostajalo ni plesa, pa je i trenutak u kojem Ana pleše u društvu prijateljica ovjekovječen za dugo pamćenje. Na posljednoj fotografiji, Ana pozira u društvu prijateljice Jasminke i voditeljice Antonije Blaće, a ako je vjerovati natpisu na fotografiji, djevojke su slavile do zore.

Osim što se sama pohvalila svojom nezaboravnom zabavom, na Anin se rođendan osvrnula i glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je objavila zajedničku fotografiju i tim povodom još jednom kolegici poželjela sve najbolje. Na fotografiji uz Bojanu i Anu stoje još tri poznate dame, glumice Lana Gojak, Nataša Janjić i Csilla Barath Bastaić, a budući da je Ana za svoj rođendan imala tematsku zabavu, djevojke su barem na jednu večer otputovale u daleku Afriku.

'Afrika to je njen bit, Ana Maras Harmander nju voli cili svit! Neka vas tu da mi uljepšate radnu nedjelju! Sretan rodjendan još 100 puta 15; s kojom god zemljopisnom tematikom, znam da će biti na naaaajače. Izgubila sam ovu kič gepard stolu, dobro je da glavu nisam izgubila...samo me nemojte prijaviti. Šivam ručno novu upravo', napisala je simpatična Bojana i potvrdila da su se djevojke odlično zabavile.