Lijepa domaća glumica, Katarina Baban uputila se u mjesto Tribunj gdje svake godine tradicionalno ljetuje, a na svom je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj ne krije sreću što konačno uživa u svježem morskom zraku i zrakama šibenskog sunca. 'Najsretnija sam čupava, nenašminkana, bosonoga, s knjigom u ruci i po svoj prilici... na moru.', napisala je Katarina u opisu fotografije, a za Story.hr je otkrila kako izgleda njezin odlazak na plažu i bez čega ne može zamisliti svoj godišnji odmor. 

'Na plažu idem uvijek bez šminke. Imam zahvalnu put tako da potamnim vrlo brzo, pa mi make up zapravo nije potreban. Do sada nisam nikada izgorjela jer vrlo brzo dobijem boju, izbjegavam ići na plažu po najvećem suncu i uglavnom se držim hlada. U početku koristim i kremu sa zaštitnim faktorom, ali kad potamnim najčešće prijeđem na maslinovo ili neko drugo ulje koje imam pri ruci.', rekla je Katarina.


Premda se na godišnjem odmoru rijetko dotjeruje, šminki pribježe samo kada su u pitanju večernji izlasci. Lijepa Osječanka uglavnom se ne opterećuje izgledom jer ljetovanje voli provoditi u opuštenom i ležernom izdanju, što se da naslutiti i iz njezine objave. Ipak, nekoliko sitnica, domaćoj dami nezaobilazna su pratnja prilikom njezinog svakodnevnog odlaska na plažu.

'U mom cekeru za plažu neizostavna je zasigurno knjiga. Imam tu tendenciju da prije nego dovršim jednu, već počinjem čitati drugu. Bez toga jednostavno ne mogu. Osim knjige, tu je uvijek i voda i prirodno Hildegard ulje koje koristim već dugo godina i jako sam zadovoljna. Od njihovih proizvoda preporučujem i melem za lice.', kazala je.