Zagrebačka glumica, 36-godišnja Petra Kurtela, koja se proslavila u seriji 'Zabranjena ljubav,' na svom Instagram profilu najavila je novi projekt zbog kojeg će morati otputovati u Dubrovnik. 'Sa svojim ženskim timom osmislila sam projektić', napisala je kraj fotografije te ju je Story.hr kontaktirao kako bi saznali o kakvom se točno projektu radi. 

'Zapravo se radi o osobnom projektu koji će biti tek 27. travnja. Radit ćemo radionicu 'Make and take' na temu eteričnih ulja. Naime, ja sam se zaljubila u eterična ulja te namjeravam sve to približiti ljudima, posebno zdravi način života. Znam da su Dubrovčani jako otvoreni pa smo se upravo zbog toga odlučile na taj grad', otkrila nam je Petra.

S obzirom na to da je simpatična glumica pozvala svoje pratitelje da je savjetuju što posjetiti u Dubrovniku, morali smo je pitati što su joj sve preporučili. 'Svašta su mi preporučili! Inače poznajem jako dobro Dubrovnik, ali tamo nisam bila šest godina pa me zanima što je sve novo i što bi trebala vidjeti', priča nam uzbuđeno.

U Dubrovnik, grad koji je sada poznat diljem svijeta zahvaljujući brojnim snimanjima filmova i serija poput 'Game of Thrones' i 'Star Warsa', Zagrepčanka će posjetiti sa svojim partnerom i djetetom, ali i prijateljicom te njenom obitelji stoga ističe kako će taj put, osim poslovnog, biti i obiteljski.