Domaća glumica, Ana Herceg krajem rujna prošle godine postala je majka djevojčice Zore s kojom svaki slobodni trenutak provodi u prirodi i uz tjelovježbu u koju ju redovito uključuje. 

Malena Zora proslavila je šest mjeseci života, a budući da njena majka nije osoba od velikih slavlja, pa tako ni od vjenčanja za Antuna Hercega nije radila veliko slavlje, ni pola godine kćerkinog života nije posebno obilježila. 'Nisam osoba od velikih slavlja. Volim biti okružena samo vrlo bliskim ljudima, ne volim kada moram biti među ljudima koji mi ne odgovaraju, niti kada se moram praviti da mi nešto odgovara što me zapravo nervira, nisam baš kompromisna po tom pitanju. Jako cijenim svoje vrijeme i prostor', ispričala je glumica za Story.hr i otkrila kako su 'polurođendan' proslavili uz kašicu od tikvice i krumpira. 

'Sada smo krenuli s uvođenjem dohrane i čitav novi svijet nam se otvara pa mi je to jako zanimljivo', rekla je. Roditeljima je još uvijek glavni fokus njega za bebu, a iako pravi odgoj još uvijek nije ni počeo, nakon što se Zora rodila, bilo je potrebno puno prilagodbe na potpuno drugačiji život nego što je par živio do tada. 'Najveća prilagodba je još uvijek potpuno neraspolaganje svojim  vremenom. Od toga da je na početku bilo dana kada bih se jedva stigla otuširati, a i sada je naravno sve podređeno Zori, njezinoj igri, spavanju i hranjenju', otkrila je Ana. 

Ipak, bez obzira na to što je šestomjesečna djevojčica još uvijek samo beba, 37-godišnja glumica ističe kako je već u prvim danima majčinstva mnogo toga naučila od nje. 'Zora me uči strpljivosti, posvećenosti, potpunoj predaji i apsolutnoj ljubavi, a ništa te tome ne može naučiti kao što te može naučiti dijete', zaključila je.