Omiljena domaća glumica Petra Kurtela, mama je već šest mjeseci, a njezin sinčić Relja već je pravi 'veliki' dečko koji je za novogodišnju noć partijao, a sad se pak odlučio posvetiti zdravom životu i plivanju. S obzirom na to da je Petra kao mala vježbala gimnastiku, ali i ritmičku gimnastiku i ljubiteljica je sporta, Relja se neće moći 'izvući' od aktivnosti koje ga očekuju.

'Relja će učiti plivati s četiri godine, kad će biti vrijeme za to. Sada smo upisali program za djecu od 4 mjeseca starosti. Tu se bebe više brčkaju, a kako se Relji jako svidjelo, svakako planiramo nastaviti', rekla je simpatična mama Petra, a sudeći prema fotografiji, Relja itekako uživa u brčkanju. 'Relju također čekaju treninzi. U odgoju nisam isključiva, ali vjerujem da je sport jako važan tako da ga svakako namjeravam upisati u Sokol čim će biti dovoljno velik. Tu neće biti izvlačenja'.

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Osim što uz sina pliva, Petra je iskoristila i snijeg kako bi se opustila od svakodnevnih obveza. 'Malo sam se bacila na skije ovaj, a namjeravam i sljedeći vikend. Nisam godinama skijala pa sam uzela par individualnih sati treninga da baš ne izgledam smiješno na stazi. Bilo je poprilično naporno. I zbog manjka kondicije i sna, ali i zbog staze koja je bila neuređena. Ipak, probudila sam se bez upale mišića što me ugodno iznenadilo', pohvalila se glumica.

Kako meteorolozi za ovaj tjedan najavljuju i do 40 centimetara snijega na Zagrebačkim ulicama, Petra zbog toga nije bila pretjerano sretna, 'Nisam najsretnija s prognozom. Veselim se toplijim danima jer su nam onda šetnje ugodnije, a čini mi se da su upravo šetnje sve što radim posljednjih mjeseci', našalila se glumica.

S obzirom na aktivan život koji njezina obitelj vodi, sigurno je da im ni snijeg neće biti prepreka u uživanju u svakodnevnim aktivnostima.

Foto: Instagram