Iako joj je glumačka karijera definitivno na prvom mjestu, Kristina Krepela nikako ne zanemaruje svoju drugu ljubav – tjelovježbu kojom se aktivno bavi. 

Nenametljiva i nježna, pa i pomalo romantična i kako sama za sebe kaže 'staromodna', Kristina svakako ostavlja bez riječi kada je u pitanju njen izgled. Za to je zaslužan i Pilates koji redovito prakticira bez obzira na godišnje doba. Kod glumice ne postoje posebne 'pripreme za ljeto', već joj je vježbanje dio tjedne rutine koju ne propušta čime se povremeno zna pohvaliti i na društvenim mrežama. 'Ja vježbam bilo ljeto, bila zima, pa i do četiri puta tjedno ako stignem zbog obaveza i ako sam u Zagrebu. Nema šale kod mene. Meni je vježbanje postalo baš kao i pranje zuba' ispričala je za Story.hr glumica te nadodala kako već 13 godina vjerno trenira s Asjom Petersen koja ju je svemu naučila.

Iako jako drži do svog fit tijela, nedavno je izjavila kako je ipak najvažnije da žena vjeruje u sebe, a ne vanjština. 'Neke žene u svijetu, baš ono kao što sam rekla, svojim stavovima utječu i na mene i potiču u meni da postanem bolja osoba. Apsolutno želim svojim radom i svojim životom utjecati na mlađe generacije djevojaka jer mislim da nije poanta u tome da smo lijepo odjevene i uređene, a onda kad se fasada skine, da ne ostane ništa' izjavila je svojevremeno.