Splitska glumica Ana Maras Harmander, pohvalila se danas na svom Instagram profilu sretnom viješću. Naime, njezin sinčić Rubens, kojeg ima iz šestogodišnjeg braka sa suprugom Johnom Harmanderom, danas slavi svoj četvrti rođendan, a ponosna mama iskoristila je priliku kako bi malenom, u emotivnoj objavi, čestitala rođendan. 'Sunce moje. Najzanimljiviji dječače, istraživaču, nespavalice, duhoviti šarmeru promuklog glasa, sretan ti veliki četvrti! Hvala što si me izabrao', napisala je Ana, a mi smo ju tim povodom kontaktirali i saznali kako će proslaviti rođendan te što je maleni poželio za rođendan. 

'Danas slavi u vrtiću, a mi ćemo rođendan proslaviti tek za dva tjedna. Sada smo malo odgodili jer je peti mjesec inače pun raznih događanja u obitelji, proslava, a bio je i Uskrs i Praznik rada pa ćemo mi onda veliku proslavu napraviti za dva tjedna', otkrila nam je glumica. Također, objasnila je i kako sinčić nije imao nikakvih posebnih želja za rođendan. 'On je iznenađujuće skroman dječak za svoje godine i nije imao nikakvih posebnih želja. Otvorio je poklone koje je dobio i sve mu se svidjelo, zaista je skroman', ispričala je 37-godišnja glumica kazališta Kerempuh. 

Za kraj, Ana nam je otkrila kako maleni, unatoč većini svojih vršnjaka, i nije toliko zainteresiran za igračke. 'Nema nikakvu fazu trenutno, ništa ga posebno ne zanima kada su igračke u pitanju, on je više zainteresiran za istraživanja i pjesme', ispričala je glumica koja se nedavno vratila s obiteljskog putovanja kroz talijanske, francuske, švicarske, austrijske i slovenske Alpe, na kojoj su joj društvo pravili suprug, sinčić i četveronožni ljubimac Ibra.