Jedna od naših najpoznatijih glumica Ornela Vištica trenutno je vrlo zauzeta brojnim angažmanima, a sada je svojim obožavateljima i pratiteljima otkrila i kako se priprema za zahtjevne glumačke uloge. Tako je na Instagram profilu objavila niz fotografija raznih skripti punih tekstova za uloge.

'Iako sam informatički educirana, još uvijek svaku scenu (bila na mom jeziku ili nekom drugom) pišem na papir pa učim, intervju pišem na papir pa tipkam. Iako je srednja škola davno iza mene olovka i papir su zapravo uvijek pored mene. S brojevima nikad nisam bila tako ‘dobra’ kao sa slovima. Koliko sam voljela slova i književnost toliko sam mrzila matematiku i zbrajanja. Na satu matematike, dok su ostali rješavali test, razmišljala bih o karakteru nekog lika ili bi ponavljala neki dijalog u sebi. Razrednica bi samo prošla pored mene i rekla: 'Ornela imaš još pet minuta do kraja sata, a nisi riješila zadatak... šapnula bih kako su mi dosadni brojevi i kako imam predstavu', napisala je Ornela uz fotografije te dodala kako se sa svojom najdražom profesoricom i danas rado čuje i posluša njezine savjete.

'Uvijek postoji određena trema, ali ako je osoba profesionalac, tada mora biti spremna na sve izazove. Uostalom, tome su nas učili na Akademiji', rekla je nedavno Ornela za Story.hr i pohvalila se kako joj skakanje iz uloge u ulogu ne predstavlja problem, već zadovoljstvo.