Poznata televizijska i kazališna glumica Ornela Vištica često objavljuje fotografije na društvenim mrežama prisjećajući se tako dana iz mladosti. Glumica je ovoga puta sa svojim prijateljima podijelila fotografiju indeksa s prve godine fakulteta te se pohvalila svojim izvrsnim ocjenama. Priznala je i kako bi voljela upisati još koji fakultet te izrazila želju za putovanjima i vječnim učenjem.

Ovom fotografijom glumica je poželjela sreću školarcima kojima u ponedjeljak kreće nova školska godina te dala savjet onima koji se tome baš i ne vesele: 'Sretan početak nove školske godine svima koji se veselite, a vama koji se malo manje veselite zabavljajte se, učiti kroz zabavu je još slađe', napisala je glumica ispod fotografije i izrazila tugu što ne može ostati vječni učenik.

Ornela je nedavno otkrila javnosti i tko je dijelom zaslužan za njezin uspjeh, tko ju je usmjeravao kroz školovanje i prema kome je razvila posebnu vrstu ljubavi koja nikada ne umire.

Riječ je o njenoj profesorici iz srednje škole, Dragici kojoj se putem Instagrama zahvalila i posvetila emotivnu poruku.

'Kad bi se sva svijetla u gimnaziji ugasila i završila nastava, u jednoj učionici jedno svijetlo je bilo dugo upaljeno. Prazne klupe i jedna mala’ i njena profesorica. Strpljivo je radila sa mnom i pripremala me za natjecanja. Zajedno smo pokretale, putovale i stvarale', napisala je glumica i oduševila svoje obožavatelje ovim dirljivim priznanjem važnoj osobi u svom životu. Da je profesorica Dragica zaista imala 'dobar nos' za talente koje treba izbrusiti dokazuje i Ornelin trenutni uspjeh i postignuća.