Kazališna, televizijska i filmska glumica, Ecija Ojdanić, gotovo svakodnevno svoje obožavatelje uveseljava objavama na društvenim mrežama, a svojom posljednjom objavom doista je oduševila. Naime, Ecija uživa na odmoru s glumicom i voditeljicom Doris Pinčić Rogoznicom te njezinim suprugom i djecom.

Posebno ju je oduševila malena kći Doris i Borisa, a svoje oduševljenje nije mogla sakriti pa ju je javno pohvalila na Instagramu. 'Još jedna beba u obitelji! Gita, osim što je prelijepa, spava samo u maminom krilu, i dok joj tata pjeva! Na koga li je takav bećar, mamu joj njezinu', napisala je uz nekoliko fotografija na kojima s velikim osmijehom pozira s obitelji Pinčić-Rogoznica.

Brojni obožavatelji simpatične glumice nisu skrivali oduševljenje zbog fotografija koje je objavila, a pronašlo se i objašnjenje za Gitinu narav. 'Gita znači pjesma! Slatki ste svi', napisala je jedna pratiteljica.

Osim što se pohvalila malenom Gitom, Ecija je pokazala i svoju kći Cvitu što je dodatno oduševilo njezine obožavatelje koji su i za tinejdžericu imali samo riječi hvale.

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on