Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica, 37-godišnja Marijana Mikulić, ponosna je mama trojice dječaka zbog kojih je na neko vrijeme odlučila pauzirati s karijerom i posvetiti se majčinstvu. Međutim, Marijana se sada oglasila na svom Instagram profilu i s obožavateljima podijelila radosnu vijest.

'I prođe prvi radni tjedan, sad se već vraćam kao velika, kao da pauze nije ni bilo. Glumim u liftu da sam mirna i sabrana dok idem na posao, glumim na poslu jer... to mi je posao. I evo, preživjeli! I idemo dalje! Sretna i zadovoljna, bez glume! A sve to jer opet glumim', napisala je glumica ispod fotografije na kojoj pozira u jednom od kazališnih kostima. 

Inače, Marijana redovno s pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života i pokazuje kako je prije svega, mama koja prolazi svakodnevne zgode i nezgode sa svojim sinovima koje ima iz braka s Josipom Mikulićem. Par se vjenčao 2005 godine, a ponosni su roditelji tri sina, 10-godišnjeg Ivana, petogodišnjeg Andrije i petomjesečnog Jakova.