Story radio
Početna Celebrity 5821 prikaza 05. travnja 2019.

Domaća glumica: 'Teško sam se zaljubila'

Instagram screenshot.

Otkrila je i u koga

Glumica Katarina Baban našla je novu ljubav u svom životu. Nije prekinula sa svojim dugogodišnjim dečkom Igorom Subotićem, ali je priznala da se teško zaljubila u svoje role. Naime, 30-godišnja glumica koju smo gledali u glavnoj ulozi u telenoveli 'Zlatni dvori' uživa skoro svaki dan u vožnji rolama na Jarunu, što je i podijelila s pratiteljima na Instagramu. 

 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Osim što je poznata po glumačkoj karijeri, Katarina je i velika zaljubljenica u modu te ima i svoj uspješan brend 'Lilith' by Katarina Baban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

'Moram pratiti modne trendove s obzirom na to da imam i svoj brend odjeće. Pratim što je aktualno, ali nisam tip koji previše robuje trendovima. Gledam da moj stil ostane u mojim gabaritima, da se ne mijenja previše te da uživam u onome što nosim. Također, smatram da svatko što se tiče stila, mora uživati i ne biti rob modnih trendova', rekla je u jednom od razgovora za Story.hr mlada glumica koja je sa svojim dečkom išla u srednju školu, a on joj je bio i pratnja na maturalnoj večeri. Životni putevi su im se potom razdvojili, no nakon nekoliko godina među njima je ponovno zaiskrilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

  

Komentari