Glumica Katarina Baban, na svom Instagram profilu podijelila je s obožavateljima fotografije s odmora. S obzirom na to da su ove blagdane naši brojni poznati odlučili otputovati, tako je i lijepa Katarina u pratnji svog dečka Igora odlučila otići van granica Lijepe naše, ali samo do Venecije.

'Dragi moji, želim da vam svima 2019. bude više nasmijana i iskreveljena (kao ja na većini slika), a manje namrštena (kao na većini slika-čovjek koji se apsolutno mrzi fotkat). Ljubim vas sve' napisala je veselo Katarina uz nekolicinu fotografija s dečkom, dok su pratitelji sa smijehom i oduševljenjem dočekali objave. 

'Posao zove pa sam se morala vratiti, ali još par dana ću vas gnjaviti s fotkam' napisala je Katarina te pokazala koliko je zaista uživala u ovom kratkom, ali slatkom odmoru.

Inače, Katarina je sreću pronašla u zagrljaju Igora s kojim je išla u srednju školu. Iako su bili susjedi i Igor joj je bio pratnja na maturalnoj večeri, životni putovi su im se na neko vrjeme razdvojili, a među njima je zaiskrilo nekoliko godina poslije.