Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž, na Instagramu se pohvalila preslatkom fotografijom sebe i svoje kćerkice Grete kako uživaju u zajedničkim trenucima opuštanja. Tako je objavila crno-bijelu fotografiju koju je snimila njezina prijateljica i njome ovjekovječila nježan zagrljaj mame Rajne i njezine kćeri.

Uz fotografiju je Rajna hashtagovima opisala koliko su joj dragocjeni trenuci provedeni s djecom, a za svoju je objavu u vrlo kratkom roku dobila mnoštvo lajkova i komplimenata. Rajna je kći Gretu rodila 9. studenog 2016. godine, a dobila ju je u braku s ekonomistom Tomislavom Čuljakom.

Osim Grete, Rajna i Tomislav imaju i sinčića Ivana koji je na svijet stigao 22. studenog prošle godine. Da 32-godišnja Rajna uživa u majčinskoj ulozi svjedoče brojne zanimljive i maštovite fotografije koje često objavljuje na društvenim mrežama. Za vrijeme obje trudnoće fotografkinja nije imala nekih posebnih trudničkih želja ni poteškoća, a suprug Tomislav najveća joj je podrška te za njega ima samo riječi hvale.