Story radio
Početna Celebrity 5729 prikaza 14. lipnja 2018.

Domaća pjevačica broji sitno do majčinske uloge

Instagram (Screenshot).

Simpatična pjevačica uživa u braku, a sada je spremna i za dolazak djeteta

32-godišnja pjevačica Iva Ajduković srca publike osvojila je nakon što je sudjelovala u prvoj sezoni HRT-ovu showu 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' gdje je ušla među prvih šesnaest natjecatelja. U srpnju 2017. godine, u svojem se rodnom Sinju, udala za dugogodišnjeg dečka Marka Marovića nakon pet godina veze, a nedugo nakon vjenčanja na Facebooku je otkrila kako je svom prezimenu dodala suprugovo.

Na medeni mjesec otišli su do Nizozemske, gdje su uživali u Amsterdamu i Rotterdamu, a par sada, nakon malo manje od godinu dana braka očekuje i prinovu.

Da bi njihovo prvo dijete trebalo uskoro ugledati svjetlo dana Iva je objavila na Instagram profilu podijelivši fotografiju na kojoj pozira odjevena u suprugovu majicu. 'U muževoj majici jerbo mi ništa ne može. Brojimo sitno', napisala je simpatična pjevačica na fotografiju.

Iva se glazbom bavi od svoje sedme godine kada se prvi put susrela s pozornicom. Od tad je nastupila na 'Melodijama hrvatskog juga' s 10 godina u duetu sa Vinkom Cocom, te sa 16 otišla u Zagreb gdje svojim pjevanjem i zaslugama postala dio popularnog mjuzikla 'Kosa'. 2006. godine nastupila je na Splitskom festivalu sa pjesmom 'Kad čuješ slavuja' i tamo osvojila nagradu za debitanta Splitskog festivala. Svoj glas Iva je godinama usavršavala i s Klapom Sinj s kojom je mnogo proputovala.

Iva je sudjelovala je i na brojnim pjevačkim natjecanjima, a osim što je nastupala u emisiji 'The Voice', bila je i u polufinalu 'Showtimea', te je kao djevojčica pjevala u 'Turbo Limach Showu'. Pored toga surađivala je s grupom Connect te ih je pratila po nastupima diljem Hrvatske, ali i šire. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Komentari