Story radio
Početna Celebrity 19 prikaza 14. kolovoza 2017.

ŽIVOTNA DRAMA Pjevačica emotivnom objavom rasplakala obožavatelje

Ttjana Cameron Tajči

Nekad iznimno popularna pjevačica Tatjana Matejaš Cameron proživljava životnu dramu.  Naime, njezinu suprugu Matthewu dijagnosticiran je rak pluća, a posljednjih 6 mjeseci najveću podršku i pomoć u tim teškim trenutcima pronašla je u svojoj mami. Upravo je to razlog zbog kojeg joj je Tajči posvetila iznimno emotivnu objavu na Instagramu, a ako je suditi po komentarima puno je onih koji su se zbog napisanog raznježili i rasplakali.

'Ovo je bilo najbolje fotografiranje ikada - mamino', napisala je Tatjana te objasnila kako ljepota njene majke dolazi s gomilom ljubavi, boli, borbe s preprekama, zacjeljivanja, nade i osmjehu koji nosi kroz sve. Majka joj je nedugo prije objave poručila kako se nakon pada treba uvijek ustati i pokušati ponovno. Bez obzira na sve.

Poznata pjevačica dodala je kako je majka uvijek bila 'vjetar' na njezinim životnim plovidbama, kao i to da joj ona pruža utočište sigurnosti u koje se uvijek može vratiti. Upravo je njezina mama ta koja je najviše vjerovala u nju.

Tajči je shvatila i koliko joj mama vjeruje. Dopustila joj je da ju namješta za poziranje, usmjeravala je fotografa i dozvolila joj je da objavi te fotografije u časopisu za koji piše baš o njoj. Nije joj postavljala pitanja, već se prepustila i vjerovala joj, objasnila je. Poznata plavuša objavu je završila na posebno emotivan način: 'Izniman je dar imati ju uz sebe'.  

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

Autor: A.G. Foto: Društvene mreže

Komentari