Domaća pjevačica, 27-godišnja Ivana Lovrić, pohvalila se obožavateljima kako danas obilježava poseban dan. Naime, atraktivna plavuša prije dvije je godine započela jedno od najzanimljivijih poglavlja u svom životu, a da početci nisu uvijek najjednostavniji, svjedoči i njezina posljednja objava. 

'Danas je druga godišnjica mog prvog koncerta u Coloniji. Nikad neću zaboraviti koliko su mi se noge tresle prije izlaska na binu', napisala je 27-godišnjakinja koja je prije dvije godine zauzela mjesto pjevačice popularnog hrvatskog glazbenog pop/dance sastava Colonia. Upravo su Vinkovci imali čast prvi poslušati kako zvuči 'nova' Colonia s Ivanom Lovrić, a ako je suditi prema njezinoj objavi, mlada pjevačica će još dugo pamtiti nastup u Slavoniji. 

Podsjećamo, Drnišanka koja je u Zagreb stigla zbog studija elektrotehnike, nakon nastupanje na glazbenim festivalima te sviranje gitare i završene osnovne glazbene škole koji su obilježili njezino odrastanje, prije dvije se godine na glazbenu scenu probila kao nova pjevačica Colonije. 'Imala sam obožavateljsku fazu Colonije u osnovnoj školi i sve njihove CD-ove, a sada sam njihov član, što je doista neobično – bend čiji sam bila fan je sada moj', ponosno je tada komentirala za Story.