Atraktivna pjevačica Maja Bajamić, koja je srca publike, osim glasom, osvojila i nevjerojatnom moći transformacije u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', još je jednom dokazala da joj izazovi nisu strani. Naime, pjevačica je proslavila 27. rođendan i to na način koji će pamtiti do kraja života. Tako se, umjesto klasične proslave u krugu obitelji i prijatelja, Maja odlučila na nešto mnogo zanimljivije, pa se uputila u adrenalinski doživljaj spuštanja ziplineom.

Kako je taj pothvat izgledao, simpatična brineta pokazala je na društvenim mrežama gdje je objavila dva video uratka koji prikazuju čitav spust.

'Dame i gospodo, pamtit ću ovaj 09. 09. 2018. Pamtit ću ga po svemu lijepom na čemu čovjek može biti zahvalan... Ali da mi je netko rekao da ću za rođendan letjeti na 80 metara i sletjeti kao što smo mi (pogledati do kraja, rođendanska psovka je odraz sreće zbog pristajanja u sigurnu luku i života koji još uvijek imam, hahaha) Svaki dan je prilika za nova iskustva, svladavanje strahova (koji su samo misli u glavi) i dobra djela! Hvala od srca dragoj i ljubaznoj ekipi koja me iznenadila originalnim poklonom koji toplo i od srca preporučam svima (i duplom rakijom prije spuštanja)', napisala je Maja uz objavu i dodala kako bi dotični zipline rado imala kod kuće.

Maja je već ranije ukazala na razlike između nje i mnogih celebritija na domaćoj sceni. Dok su ovoga ljeta društvene mreže vrvjele fotografijama ukusnih morskih specijaliteta koja bi osvojila i ona najzahtjevnija nepca, selfijima na fancy koktel zabava u prestižnim beach barovima i grandioznim pogledima s terasa hotela, Maja je svoj godišnji odmor provela na selu te se nije ustručavala dati do znanja kako njezino savršeno ljetovanje ne iziskuje luksuzne i glamurozne provode, već skromne užitke, mala mjesta i bakinu kuhinju.