Story radio
Početna Celebrity 3022 prikaza 29. svibnja 2019.

Domaća pjevačica otkrila kakva pomagala koristi

instagram screenshot.

Otkrila nam je svoje male tajne

Pjevačica popularnog hrvatskog glazbenog pop/dance sastava Colonia, 27-godišnja Ivana Lovrić uvelike se priprema za ljeto kako bi i ove godine zasjala u ljetnim haljinicama, ali kupaćem kostimu. Budući da Ivana i tijekom godine ima besprijekornu liniju, kontaktirali smo je ne bismo li saznali koja je tajna njezine vitkosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⚬COLONIA⚬ (@ivana.lovrich)

'Nemam određeno vrijeme kad se počnem pripremati za ljeto jer volim vježbati 'pomalo' kroz cijelu godinu', rekla je za Story.hr atraktivna plavuša i naglasila da joj je, iako voli dobro izgledati, puno važnije biti u dobroj formi radi koncerata. 'Teško je izdržati dva sata plesanja i skakanja ako se ne baviš nikakvom aktivnošću. Iskreno, prije nisam vježbala koliko danas', rekla je Ivana i priznala da najmanje od svega voli trčati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⚬COLONIA⚬ (@ivana.lovrich)

'Znam da je trčanje jako zdravo, ali mi brzo dosadi. Jako volim timske sportove, ali i vožnju bicikla kao zamjenu za trčanje. Obično radim treninge koji su usmjereni na cijelo tijelo i koristim težinu tijela ili jako lagane utege', kaže Ivana kojoj nisu strana ni pomagala za vježbanje, poput elektrostimulatora mišića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⚬COLONIA⚬ (@ivana.lovrich)

'Svako pomagalo može biti korisno, ako ga se upotrebljava uz redovnu tjelovježbu. Najveći je problem što ljudi pri kupnji takvih uređaja očekuju čuda dok sjede na kauču. Nažalost, to ne ide tako', rekla je i naglasila kako mnogo pažnje pridaje i prehrani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⚬COLONIA⚬ (@ivana.lovrich)

'Nisam pobornik dijeta, nego zdrave prehrane. Mislim da je uravnotežena prehrana bogata zdravim namirnicama dovoljna da se ispune bilo kakvi fitness ciljevi, bez rigoroznih dijeta i raznih čuda koja se danas izmišljaju', zaključila je.

Komentari