Simpatična 33-godišnja pjevačica Ivana Radovniković i suprug, glazbenik Stjepan Marković, 20. svibnja ove godine dobili su svoje drugo dijete, malenog dječaka kojemu se posebno veselio njihov trogodišnji sin Filip. Kako izgleda život s trogodišnjakom i jednomjesečnom bebom, tko se bolje snalazi u mijenjanju pelena i jesu li joj nakupljeni kilogrami u trudnoći predstavljali problem, samo za Story.hr iskreno je ispričala domaća pjevačica.

Kako se snalazite sad kad imate bebu i trogodišnjaka? 
Za sada ide sve dobro, nekako lakše s drugim djetetom jer smo valjda i mi kao roditelji malo zreliji, spremniji i smireniji nego s prvim. Imamo tu sreću da su nam djeca zdrava i to nam je najvažnije. Neka rutina nakon ovih prvih mjesec dana se polako uspostavlja i nadam se da ćemo ove prve korake svladati što lakše. Na nespavanje smo se naviknuli jer nam ni Filip nakon tri godine još ne spava cijelu noć.

Kako je Filip prihvatio mlađeg brata? 
Pripremali smo ga na dolazak brace i bio je jako uzbuđen. Bio je toliko nestrpljiv pa nije prošao dan da nije pitao 'koliko još dok stigne braco' i morao ga je vidjeti još u rodilištu jer nije mogao dočekati da dođe kući. Prema njemu je jako pažljiv tako da se iskreno nadam jednom složnom bratskom odnosu.

Koliko vam suprug pomaže? 
Zaista maksimalno u svemu. Počevši od komplikacija u obje trudnoće koje su me prisilile na strogo mirovanje, koje je sve zajedno trajalo preko godinu dana, kada je on morao preuzeti na sebe poprilično puno toga, a ja sam morala na pauzu staviti snimanje novog albuma.

Tko je promijenio više pelena?
Vjerujem da sam ipak ja s obzirom na to da sam više kod kuće, ali sigurna sam da već postoji neka aplikacija i za to. 

Imate li neke planove za ljeto?
Uvijek! Mi s mora koji živimo u Zagrebu cijelu godinu čekamo trenutak kada ćemo namirisati more i baciti se u njega. 'Život krade more vrati'- nema čovjeka s mora koji se s tim ne može poistovjetiti. U svakom slučaju, ljetujemo ove godine u rodnom kraju jer nam je tako najlakše s obzirom na to da je bebi tek mjesec dana. 

Hoćete li negdje putovati s djecom? 
S Filipom smo već na prvi put otišli kada je imao osam mjeseci, suprug i ja smo se zaželjeli snijega i bordanja pa smo iskombinirali baka servis s nama. Pomalo je stresno putovati s malom djecom, ali i to se svlada, a njima uđe u naviku. Nadam se da ćemo i sada s dvoje djece, ali prvom prilikom i sami na neko putovanje. Trudim se, kada god me ponese da na neku stvar potrošim više nego što bi htjela, da te novce stavim sa strane i mijenjam za avionsku kartu, što se do sada i pokazalo uspješnim. 

Borite li se s kojim kilogramom viška nakon trudnoće i planirate li ih skidati? 
U trudnoći nisam dobila previše , imala sam oko 7, 8 kilograma, tako da je većina odmah nakon poroda otišla. Dojenje pomaže u topljenju ostatka, još barem četiri kilograma dolje i bila bi na svojoj najboljoj težini od 52 kilograma. S obzirom na to da sam niska, to je za mene idealna težina. Međutim, s obzirom na to da je prošlo tek malo više od mjesec dana nakon porođaja, krećem malim koracima. Evo danas za početak idem na makeover kose u BM studio i na Instagramu ćemo napraviti 'prije i poslije' verziju s obzirom na to da sam zadnji put na frizuri bila u rujnu 2018. godine. Promjena će biti drastična.