Domaća pjevačica Ana Bebićobjasnila je kako je trudnoća istinski drugo stanje, kako i sam naziv govori te je napomenula kako joj je žao što nije bila u potpunosti spremna za životnu promjenu te veličine. 'Zaista je drugo stanje. Nekad mi bude žao što uopće nisam bila psihički pripremljena na to. Ljudi kažu kako je to blaženo stanje i da uživate u njemu, a onda na kraju shvatiš da ne možeš hodati, da te boli, da ne možeš  jesti. Nitko vas u stvari ne pripremi na to do kraja. Potrebno se pripremiti i psihički i fizički na ta tri mjeseca mučnine, ali sada sam super', kazala je Ana za srpske medije.

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

Pjevačica je otkrila i da je njezin suprug, IT stručnjak Ivan Đolić, navikao na njezine svakodnevne suze, napominjući da nikada u životu nije bila emotivnija nego sada, tijekom slatkog iščekivanja. 'Ne mogu reći da mijenjam raspoloženje u sekundi, ali mnogo plačem. Plačem za svaku glupost. Inače sam emotivna, a posebno sada. Muž se vrati sa posla, ja mu kažem: 'Danas sam ti plakala', a on odgovori: 'U redu, što ima novo?' Tako da, on je oguglao, ne zabrinjava se više. Valjda to tako ide. Taman ću se lijepo isplakati, da presušim kanale i da poslije budem mirna', rekla je simpatična trudnica i dodala kako se pomalo boji porođaja.

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

'Teško mi padne kad mi prepričavaju kako izgleda porođaj, malo me isprepadaju, ali to je sve normalno i prirodno', kazala je. Iako još uvijek ne žele otkriti spol bebe, Ana i Ivan aktivno razgovaraju na temu imena. 'Svakog trećeg dana nam padne na pamet neko ime. Ipak, ne opterećujemo se ni Ivan ni ja, samo želim da se oboma ime svidi', zaključila je Ana.