Ivana Lovrić, pjevačica Colonije danas slavi 27. rođendan. Ispod najnovije fotografije na Instgram profilu Ivana je napisala: '27 na papiru, 17 u glavi, 7 u srcu'. Brojni fanovi su reagirali te zaželjeli Ivani sve najbolje za njezin dan. Uslijedilo je pregršt čestitaka, poruka i lijepih želja.

No, osim što su joj se čestitke nanizale i stavile joj osmijeh na lice, Ivana je za Story.hr otkrila kako svoj rođendan prepun smijeha i okružena bližnjima, slavi već tri dana. 'Kako mi je ove godine rođendan u ponedjeljak, proslavila sam ga prije i to u četvrtak, petak i subotu. Jedan prijatelj mi je rekao da je moj rođendan k'o svadba u Hercegovini' našalila se Ivana.

Iako nema najdraži poklon koji je dobila, ipak najviše voli one koji su od srca, a više od ičega omiljena su joj iznenađenja.'Obožavam iznenađenja, pogotovo kad su od dragih mi ljudi' otkrila je Ivana i time poslala poruku i svojim prijateljima za naredni rođendan. Ipak, iz godine u godinu pjevačica uči i napreduje sve više, pa tako ni ne iznenađuje najbolja lekcija koju je naučila u svojih 27 godina. 'Najveća lekcija koju sam naučila u ovih 27 godina je da je u životu najvažnije biti iskren prema drugima, a prvenstveno prema sebi. Trudim se tako živjeti i biti okružena ljudima koji su takvi' rekla je. 

Lijepa Drnišanka je članica grupe Colonia od 2017. godine, a osim glazbene karijere, Ivana iza sebe ima još jedan životni uspjeh- diplomirana je inženjerka elektrotehnike. 


Osim na službenom, Ivana same uspjehe broji i na privatnom planu gdje joj cvjetaju ruže, opušteno i bez plana. 'Ne volim pretjerano planirati i zadavati sebi neke posebne ciljeve. Živim na način da sam prepuštena životu, a sve što se usput dogodi riješavam u hodu' otkrila je.

Mlada pjevačica je odnedavno u sretnoj vezi s Tinom Tarleom, 29- godišnjim ekonomistom kojeg poznaje još iz srednjoškolskih dana. O svojoj vezi je progovorila ljetos za Story rekavši tada kako nerado javno progovara o svojoj vezi jer Tino nije javna osoba i ne želi se eksponirati, te je nadodala kako joj je on bezuvjetna podrška još od njenih glazbenih početaka.