Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica i blogerica, Lidija Lešić, osim što je poznata po ljubavi prema modi, strastvena je i ljubiteljica putovanja, a mi smo ju uhvatili dok trenutno uživa sa suprugom u Vijetnamu. Naime, manekenka posljednjih nekoliko tjedana s obožavateljima na Instagramu dijeli fotografije s putovanja po Aziji, a samo za Story.hr ispričala je detalje posljednjeg putovanja, kao i zašto još uvijek nije kupila povratnu kartu za Hrvatsku.

'Obožavam putovati, baš kao i moj suprug, stoga svaki mogući trenutak koristimo putujući zajedno. Prošle smo godine u Aziji proveli četiri mjeseca i preskočili zimu. Jako smo veliki zaljubljenici u Aziju. Volimo svaku zemlju na svoj način jer svaka ima ono nešto', započela je Lidija koja je prošle godine sa suprugom Kazimirom posjetila Vijetnam, Kambodžu, Tajland i Mianmar, a na iste destinacije uputili su se i ove godine. Kada smo ju upitali koja joj se od navedenih destinacija najviše svidjela, manekenka je naglasila kako nema omiljenu. 'Jako volim Siam Reap, Kambodžu radi predivnih Angkor hramova, a tu je i nestvarno lijep Bagan u Mianmaru. Teško je odvojiti jedno mjesto, jednu zemlju. Bangkok me uvijek iznova oduševi', ispričala je te dodala, 'Ove smo godine kao prvu destinaciju odabrali Hong Kong i zaista je poseban, odiše nekom posebnom energijom. Azijski New York, rekla bih'. 

Kao i na svakom putovanja, pored onih lijepih uspomena koje ćemo pamtiti još dugo, potkradu se i one neugodnije situacije koje želimo što prije zaboraviti. Upravo zbog toga, upitali smo Lidiju kakvu dogodovštinu, koje se nerado prisjeća, ona skriva iza prelijepih fotografija s putovanja koje dijeli s obožavateljima na svom Instagram profilu.

'Na Instagram, kao i svi, objavljujem uvijek najzanimljivije, duhovite i one lijepe trenutke. Postoje naravno mjesta na koja se uopće nemam želju vratiti i koja bih, da sam znala, sigurno izbjegla, ali i to je dio putovanja i dio života. Sve se događa s nekakvim razlogom, a upravo zbog nekih stvari koje proživiš zapravo shvatiš koliko si sretan i koliko imaš', iskreno je priznala blogerica te otkrila na koju se destinaciju ne planirala vratiti. 'Savjetovala bih da ako se uputite u Kambodžu, po meni, jedino mjesto divljenja vrijedno, gdje su ljudi dragi i nasmijani, voljni pomoći te mjesto koje odiše posebnom energijom jeste Siam Reap. Svako drugo mjesto Kambodže bih izbjegla ovaj put iako ne žalim za viđenim prošle godine', rekla je Lidija koja se trenutno nalazi u Mui Ne-u u Vijetnamu. 

Na pitanje kada se vraća u Hrvatsku, simpatična manekenka nam je iskreno odgovorila: 'Još uvijek nemamo povratnu kartu. Zimi ljetujemo i kupujemo ”one way ticket “, nemamo čak niti plan oko povratka. Znam samo da smo u Vijetnamu još neko vrijeme, planiramo posjetiti Hoi An, Hue i Hanoi, a onda ćemo iz Hanoia letjeti negdje... gdje? Ni mi sami još ne znamo'. Inače, Lidija Lešić, osim što je uspješna hrvatska manekenka, vlasnica je i brenda modnog nakita, 'My Choice', inspiriranog rodnom Slavonijom, s kojim je u daleku Aziju donijela i dašak domaćeg glamura.