Snježana Mehun, modna dizajnerica i PR agentica, prije nekoliko dana je otputovala na odmor u Australiju. Koliko joj godi odlazak u tople krajeve pokazala je na svom Instagram profilu objavivši niz fotografija i videa s australskih plaža. Prije dva dana je proslavila 48. rođendan i ne skida osmijeh s lica. 

Kao što su se naši brojni poznati odlučili otputovati za blagdane, i Snježana je odlučila hladne i tmurne zagrebačke dane zamijeniti vrućim i sunčanim danima u Perthu. 'Na božićno jutro, sneno i mutno', Snježana je napisala uz opis fotografije na kojoj  spremno pozira na Cottesloe plaži, u crvenom kupaćem kostimu sa znakom krune iz njenog modnog brenda Dutchess Womenswear. Izgled je upotpunila s detaljem jelenjih rogova na glavi koji odaju blagdansku atmosferu.

Koliko dobro izgleda, vidjeli su i njeni obožavatelji koji se nisu suzdržali od komplimenata te time dokazala da je istina ona kako broj godina nije bitan, nego kako se osjećaš.  Ova godina je za Snježanu bila radna i puna uspjeha, stoga ne čudi kako je kraj godine i rođendan odlučila proslaviti na odmoru.